lovshultsryttarna

Ridhuset med Wille , och dressyrpass med Pärla

Hejsan!
Som Karin ha skrivit var vi i ridhuset med Wille. Jag kollade när Karin red och det såg bra ut. Jag filmade även några snuttar och de kommer nog ut på bloggen .
När vi kom hem hämtade jag Pärla. Vi red ett dressyrpass. Det gick ganska bra . Hon var duktig när hon INTE kastade sej upp i sidorna i padocken och gick supernära staketet , och sedan försökte hon springa ut och trycka sej mot grinden . Det är något nytt hon har börjat med busponnyn . Blev verkligen arg när hon gjorde så. Körde igenom ett lätt dressyrprogram. Körde igenom de ca 3 gånger och sista gången gick det bäst .Blev ganska mycket trav och galopp. Gick hyffsat att ställa henne i volten . Har inte ridit ett "seriöst" dressyrpass på ett tag nu och det märker man på henne . Att hon helt enkelt tycker det är lite tråkigt och vill mest bara springa hela tiden . Men hon är ju en pigg ponny ..

Fina ponnyn från sommras ♥
/ Lovisa

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Det märks faktiskt på Pärla att hon blivit mer bråkig o envis sen du "bara" rider henne 1 gång i veckan....Hon testar jättemkt. Det säger ju Lovisa R med. Lovisa R är jätteduktig men ger upp lite snabbare än du....eller du ger typ aldrig upp;)Men går det med "en" så kan det ju gå med fler....dom är ju inte dumma dom där ponnysarna;)Kramiz

2011-12-26 » 23:49:18 URL: http://vilkethastliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!